| Small frame type pneumatic down the hole drilling rig is widely used in road, national defense, water conservancy, open-pit mine small blasting hole drilling, slope protection engineering, etc. It is particularly suitable for rugged areas, with a compact structure, easy operation, fast drilling speed, high efficiency, and easy disassembly and portability. If you need this drilling rig, please |
1. Are you manufacture? Ans: Yes, we are factory with more than 1 0 years of manufacturing experience.
2.What is your terms of payment? Ans:Full payment before shipment.we'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.
3.What is your terms of delivery? Ans: EXW, FOB,CFR, CIF.
4.How about your delivery time? Ans: Generally, it will take 7-10 working days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.
5.What is the warranty of our machine? Ans:Our main machine enjoys a l year warranty, during this time all accessories broken can be changed for anew one.And we provide videos for machine install and operation.
6.Do you test all your goods before delivery? Ans: Yes, we have 100% test before delivery.And we will attach our inspection report for every machine.
7.Do you Preferred provide wear parts for transacted clients? Ans: Yes, we have records for your clients, and will prefer providing accessories to clients.
8.How do you make our business long-term and good relationship? Ans: We maintain good quality and competitive prices to ensure that




-
Step 1
Payment and order readiness
Minimum order: 1 Units
Payment terms, specifications, and order details are confirmed before preparation begins.
-
Step 2
Preparation
10 days
-
Step 3
Packaging and dispatch
Packaging details are available on request.
Final packing, freight, and delivery dates are confirmed before dispatch.
Customer reviews
No reviews yet
Be the first customer to review this product.
Write a review
Request custom sourcing
Can’t find what you’re looking for? Share the requirement and our sourcing team will find the right industrial product.